Способи визначення якості гомогенізації молока - Пацький, І. Ю. (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто способи оцінки якості гомогенізації та виявлення з них більш точного способу отримання якості.
Keywords: гомогенізація; молоко; жирність молока