Конструктивні особливості рульових керувань колісних машин - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii (ТДАТУ, 2021)
Несправності елементів рульового керування призводять до ускладнень при обертанні рульового колеса, появі сторонніх звуків, підтікання рідини - в результаті, знадобиться заміна ГПР. Враховуючи складність сучасних систем рульового керування, найбільш оптимальним варіантом буде професійний ремонт або повна заміна деталей. Таку роботу повинні виконувати досвідчені співробітники сервісних підприємств, які спеціалізуються на системах рульового керування.
Keywords: рульове керування; рульова рейка; механічна рульова рейка; гідравлічна рульова рейка; електрична рульова рейка