Іпотечний кредит молодим сім'ям - міф чи реальність! - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina; Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla; Мальцева, О. В. (My University, 2008)
У статті розглядаються питання надання іпотечних кредитів молодим сім ’ям для придбання житла.
Keywords: кредити; молоді сім'ї; житло; придбання житла