Класифікація зернистих матеріалів - Гулагіна, А. О.; Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто процес поділу суміші зернистих матеріалів методом класифікації.
Keywords: сипучі матеріали; зернисті матеріали; гідравлічна класифікація; повітряна сепарація