Принципи організації технології машинного доїння - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
Доїння, в широкому сенсі – це комплекс зоотехнічних заходів, спрямованих на отримання молока від сільськогосподарських тварин. Можливості сучасного обладнання та автоматизованих систем управління стадом дозволяють ширше поглянути на технологію виробництва молока, яка інформаційно концентрується навколо процесу машинного доїння. Машинне доїння сьогодні стало своєрідним гравітаційним центром і є фінішним процесом виробництва молока.
Keywords: доїння; виробництво молока; машинне доїння; доїльне обладнання; технологія машинного доїння