Змішане навчання як засіб оновлення вищої освіти - Охріменко, Т. В.; Okhrimenko, T. V. (ТДАТУ, 2018)
UK: У статті теоретично визначено особливості змішаного навчання як засібу оновлення вищої освіти. EN: In the article the features of mixed learning as a means of updating higher education are theoretically determined.
Mixed learning as a means of updating higher education
Keywords: змішане навчання; активізація пізнавальної діяльності студентів; лекція; проблемна ситуація; проблемне навчання; діалогічне спілкування; mixed learning; activization of students' cognitive activity; lecture; problem situation; problem learning; dialogue dialogue