Сонячна енергетика як альтернативне джерело енергії - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr; Цвентух, М. (My University, 2019)
Стаття присвячена застосування альтернативних джерел енергії в Україні, через вичерпання викопних енергоногсіїв, або їх шкідливості для довкілля. Проте позитивні аспекти можуть нівелюватися негативними: вартість «зеленого тарифу», урядова підримка галузі, участь інвесторів при нестабільній політичній ситуації.
Keywords: світлова енергія; Україна; фотоелемент; урядова політика; інвестиції; сонячна енергетика