Розрахунок деталі поршень Д-144-1004021-АЗ двигуна CMД-64 на міцність в COSMOSWorks - Волошин, В. (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Кожний розрахунок в COSMOSWorks 2007 виконаний у вигляді вправи. Щоб виконати вправу треба вибрати команду COSMOSWorks «Вправа». З'явиться відповідне діалогове вікно, у якому можна задавати будь-яку кількість розрахунків з однієї й тією же деталлю. Це буває корисно при оптимізації конструкції деталі й призначенні різних навантажень і обмежень. Подвійним щигликом миші активізуйте перший рядок стовпця Iм’я вправи й задайте його ім'я, наприклад, Diplom. Тепер перейдіть у наступний стовпець Тип аналізу й у меню, що випадає, виберіть Static. Аналогічним образом у стовпці Тип сітки виберіть Сітка на твердому тілі. Після цього можна задавати вихідні параметри розрахунку на міцність. Параметри розрахунку на міцність деталі або зборки - матеріал, навантаження, обмеження, розмір кінцевих елементів і т.п. - можна задавати в довільному порядку. В роботі використовується матеріал з бази SolidWorks 2007.
Keywords: проектування; розрахунки; аналіз; COSMOSWorks