Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології» - Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia (My University, 2017)
UK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies».
Features realization practices of students speciality «Food technologies»
Keywords: практична підготовка; навчальна практика; виробнича практика; студент; практика; професійна адаптація; практичне навчання; підготовка студентів; рractical preparation; educational practice; productive practice