Роль інноваційних технологій в туризмі - Лифарь, П. А.; Тебенко, Віта Миколаївна; Lifar, P.; Tebenko, Vita (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Туризм є важливою складовою глобальної економіки та суттєвим джерелом доходу для численних країн. Сучасний світ стає все більш технологізованим, і туризм не є винятком. Інновації в галузі туризму відкривають перед нами безліч нових можливостей та перетворюють спосіб, яким ми подорожуємо. Вважаємо, що для туристичного бізнесу найефективнішим засобом комунікації та ідеальним засобом реклами є мережа Інтернет. Соціальні медіа та цифровий маркетинг стають інструментом сучасної реклами. Туристичні фірми, використовуючи різні соціальні мережі, з мінімальними витратами надають інформацію про свої послуги багатомільйонній аудиторії. Саме в такій спосіб можна ознайомити потенційних зарубіжних туристів та інвесторів з можливостями туристичного бізнесу нашої країни, перевагами та перспективами відпочинку.
Keywords: туризм; інновації туристичного бізнесу; послуги; розвиток культурного та економічного обміну