Застосування інформаційно-хвильових випромінювань в ветеринарії та медицині - Шевченко, Д. П. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Провести аналіз застосування інформаційно-хвильових випромінювань в ветеринарії та медицині.
Keywords: інформаційно-хвильові випромінювання; ветеринарія; медицина