Зарубіжний досвід реалізації державної політики щодо стратегічного розвитку реального сектора економіки - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2016)
UK: Проведено аналіз та узагальнено підходи до реалізації державної політики щодо стратегічного розвитку реального сектору економіки в розвинених країнах світу. Показано, що такий напрям є основним в системі дeржавного рeгулювання економіки, виявлено його пріоритетні цілі та механізми реалізації. EN: The analysis and generalized approach to the implementation of state policies of development of real economy in foreign countries. It is shown that this trend is the ultimate in system state regulation of economy, priority objectives and implementation mechanisms.
Foreign experience of government strategies economics development
Keywords: державна політика; механізм; промисловий потенціал; реальний сектор; світовий досвід; стратегія; public policy; mechanism; industrial potential; real sector; international experience; strategy