Опис до патенту на винахід № 120388 "Транспортний енергетичний засіб" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Заришняк, А. С.; Головач, І. В.; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Бєлоєв, І. Х.; Крочко, В.; Фіндура, П.; et al. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
1. Об'єкт винаходу: засіб. 2. Галузь застосування: механізація сільськогосподарського виробництва. 3. Суть винаходу: засіб додатково обладнано знімними П-подібними стійками, які містять ребра жорсткості, додаткові отвори для кріплення коліс на різній висоті і можливість установки спарених коліс, причому розміри комплектів стійок різні по висоті і ширині. 4. Технічний результат: підвищується універсальність і зменшується собівартість використання
Keywords: транспортний енергетичний засіб; механізація сільськогосподарського виробництва; мостовий агрегат; вирощування сільськогосподарських культур