Англійська мова: методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» ОКР «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) факультет економіки та бізнесу денної форми навчання - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (ТДАТУ, 2018)
Схвалено методичною комісією ННІ ЗУП для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» ОКР «Бакалавр»(на основі повної загальної середньої освіти) факультет економіки та бізнесу денної форми навчання
Keywords: інформаційні ресурси; критерії поточного оцінювання; аудіювання; лексичний матеріал; Present Participle; Infinitive; Modal Verbs; The Plural of Nouns