Моделювання розподілу потенціалу та напруженості електричного поля - Мараховський, В. (ТДАТУ, 2021)
Пакет MathCAD має математичний апарат, що дозволяє виконувати символьні обчислення, вирішувати системи алгебраїчних та диференціальних рівнянь, операції з векторами та матрицями, писати програми, будувати графіки та поверхні. Це дуже зручно під час вирішення завдань енергетики.
Keywords: пакет MathCAD; електричне поле; матриця Aij; векторне поле