Роль і розвиток сільськогосподарських машин у сучасному агровиробництві - Гримайло, В. В.; Горовий, Михайло Володимирович; Калнагуз, Олексій Миколайович; Сіренко, Юлія Володимирівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сільське господарство – одна з найдавніших галузей людської діяльності – зазнало кардинальних змін завдяки механізації. Сільськогосподарські машини стали основою сучасного агровиробництва, забезпечуючи високу продуктивність, точність і ефективність. У XXI столітті техніка не лише виконує фізичну роботу, а й інтегрується в цифрові системи управління господарством.
Keywords: сільське господарство; землеробство; GPS-навігація