Менеджмент ринку соку - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Системний аналіз ринку соку в контексті аспектів менеджменту та його складових показує, що виробники соків постійно оновлюють асортимент продукції створюючи нові продукти з метою збільшення споживання й розширення ринків збуту. Український ринок має дуже широкий асортимент вибору соків і нектарів на різний смак, який значно відрізняється від асортименту за кордоном. Так, на українському ринку соків є незначна представленість асортименту в сегменті преміум-класу. EN: In the article the modern tendencies of juice market management in Ukraine are investigated and directions of solving of the revealed problems are offered.
Keywords: ринок соку; менеджмент ринку; виробники соків; managemеnt; juice; juice products; nectar; manufacturer; market of juice; trade mark