Використання інтернет-ресурсів в процесі навчання англійської мови на слух студентів технічних спеціальностей немовного ВНЗ - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna (Мелітополь: Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, 2018)
UK: В статті розглянуті найбільші труднощі в процесі аудіювання англійською мовою. Проведено узагальнення етапів роботи над текстом для аудіювання та наведені зразки завдань до прослуховування, під час прослуховування та після прослуховування матеріалу, завдань на формування лексичних та граматичних навичок. У дослідженні наведені приклади використання інтернет-ресурсів на практичних заняттях зі студентами спеціальності «Харчові технології». Запропоновані цілі використання електронних ресурсів на практичному занятті з англійської мови з розвитку аудіювання, який пов'язаний з іншими видами мовленнєвої діяльності.
Keywords: фахівець-випускник; самостійна робота; практичне заняття; аудіювання; труднощі в процесі аудіювання; Інтернет-ресурси