Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1 - Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; et al. (My University, 2019)
Підручник „Процеси і апарати. Механічні процеси і технології надвисокого тиску” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу
Keywords: борошномельне виробництво; хлібобулочне виробництво; макаронне виробництво; кондитерське виробництво; виробництво м'ясних продуктів; виробництво молочних продуктів; виробництво цукру; виробництво рослинної олії; технологічний процес; Машини і апарати харчових виробництв; аналіз механічних процесів.; використання технології надвисоких тисків