Опис до патенту на корисну модель № 132660 "Спосіб приготування теплоакумулюючого матеріалу для стабілізації температури в технологічних процесах приватного домогосподарства" - Жарков, А. В.; Тугай, Ю. І.; Хромишев, В. О.; Галько, Сергій Віталійович; Галько, Сергей Витальевич; Halko, Serhii; Довгалюк, О. М.; Жарков, В. Я.; Котиза, Я. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Спосіб приготування теплоакумулюючого матеріалу для стабілізації температури в технологічних процесах приватного домогосподарства за рахунок надлишку сульфату натрію Na2SO4. Чистий сульфат натрію Na2SO4 розчиняють в гарячій воді до концентрації дещо більшої 44 % мас., чим створюють неврівноважений (перенасичений) розчин декагідрат натрію сульфат Na2SO410H2O
Keywords: теплоакумулюючий матеріал; стабілізаціяі температури; технлогічні процеси; домогосподарство; сульфат натрію; відновлювана енергетика; енергетика