Адаптація персоналу підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» - Ілюченко, Денис Олександрович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Узагальнення теоретичних засад і практичних рекомендацій щодо адаптації персоналу на підприємстві. Задачами дослідження є: − розкрити сутність адаптації персоналу; − визначити місце адаптації персоналу в системі управління персоналом; − розглянути інструменти адаптації персоналу на підприємстві; − проаналізувати організаційно-економічну підприємства; характеристику − дослідити систему адаптації персоналу на підприємстві; − розробити пропозиції щодо вдосконалення процесу адаптації персоналу на підприємстві. Об’єктом дослідження є процеси процес адаптації персоналу на підприємстві. Предметом дослідження є теоретичні та прикладні засади формування системи адаптації персоналу на підприємстві. Методи дослідження. Аналізу, синтезу, структурно-функціональний аналіз, анкетування, порівняльний метод, табличний, графічний. У першому розділі висвітлено теоретичні основи адаптації персоналу на підприємстві. Другий розділ містить діючої системи адаптації персоналу на в ТОВ Промислове підприємство «ЗІП», а на підставі аналізу виявлених проблем надані рекомендації щодо удосконалення процесу адаптації персоналу на підприємстві.
Keywords: персонал; адаптація; підприємство; методи адаптації; онбординг