Грант: керівництво до дії - Ващук, Олеся; Торбас, Олександр; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Сімахова, Анастасія; Мандич, Олександра (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Посібник «Грант: керівництво до дії» розроблений за підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України з метою популяризації грантової діяльності серед молодих учених України та її активізації на вітчизняному та міжнародному рівнях. Посібник охоплює наступні теми: основи грантової діяльності, написання грантових пропозицій, залучення фінансування для реалізації проєктів на вітчизняному та міжнародному рівнях; управління грантовими проєктами, забезпечення сталості та створення довгострокових відносин з грантодавцями. Посібник може використовуватись молодими ученими, дослідниками, здобувачами вищої освіти усіх рівнів підготовки та усіма зацікавленими у грантовій діяльності.
Keywords: грант; інструменти та стратегії; проєкти та ідеї; фінансування; досвід роботи з грантами; обмін досвідом; взаємопідтримка та співпраця; партнерство