Використання форм та засад діяльності інтегрованих корпоративних структур бізнесу у процесі формування інноваційної політики розвитку маркетингу: теоретичний аспект - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2014)
В наш час багато уваги приділяється в економіці технологічному переоснащенню. Саме воно сприяє підвищенню конкурентоспроможності підприємств. Крім удосконалення технологій виробництва (найчастіше саме ці технології приймаються першочерговими) значна увага приділяється покращенню технологій управління. Виникає потреба у зміні методів освоєння ринку, покращення збуту. Але інноваційна активність у цьому напрямку поки що не просліджується як система, але потребує належної уваги
Keywords: маркетинг; конкурентоспроможність підприємств; технології виробництва; інноваційна активність; використання управлінських технологій; удосконалення управління підприємством; консолідація маркетингу; аутсорсинг операцій