Опис до патенту на корисну модель № 48837 "Вібраційно-відцентровий сепаратор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Вібраційно-відцентровий сепаратор, що містить поміщений в кожух вібровідцентровий секційний решітний барабан, над яким розміщений пристрій для завантаження, пневмосепаруючий пристрій, очищувачі решіт та приводи, який відрізняється тим, що кожна з секцій решітного барабана оснащена двома розміщеними в діаметральній площині та зміщеними один відносно іншого по висоті очищувачами
Keywords: пристрій, що поділяє тверді матеріали за аеродинамічними властивостями та розмірами; очищення та сортування зерна і насіння