Взаємодія закладів вищої освіти та стейкхолдерів у сучасному освітньому просторі - Рибальченко, Ніна Павлівна; Рыбальченко, Нина Павловна; Rybalchenko, Nina; Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena; Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia; et al. (ТДАТУ, 2021)
UK : У статті розглядається актуальність дослідження того, що саме впливає на якісну оцінку вузів стейкхолдерами і що здатне вплинути на їх прагнення до взаємодії. EN : The article considers the relevance of the study of what exactly affects the qualitative assessment of universities by stakeholders and what can affect their desire to interact.
Interaction of higher education institutions and stakeholders in the modern educational space
Keywords: освітні технології; заклади вищої освіти; стейкхолдери; ефективність закладів вищої освіти; управлінська діяльність; educational technologies; institutions of higher education; stakeholders; efficiency of institutions of higher education; managerial activity