Особливості державної підтримки сільськогосподарських підприємств - Соляник, О. М. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Найперспективнішим сектором в економіці України вважається аграрний сектор. Оподаткування сільськогосподарських товаровиробників має виконувати не лише фіскальну, але й регулюючу функції, виступати засобом державної підтримки та стимулювання виробництва, забезпечувати конкурентоспроможність національного сільського господарства і впровадження інновацій у виробництво.
Keywords: сільськогосподарські підприємства; економіка України; аграрний сектор; оподаткування