Депозитна діяльність АТ «Укрексімбанк» та напрями її покращення - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna; Завгородня, О. А (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Банківський депозит є відносно популярним напрямом використання вільних коштів для отримання прибутку, оскільки він є менш ризикованим інструментом порівняно з іншими способами інвестування. Це пов’язано насамперед з існуванням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, учасниками якого є банки України.
Keywords: Укрсімбанк; депозитний портфель; депозитна політика