ТДАТУ - активний учасник програми DELCAM - (:unkn) unknown (My University, 2015)
У 2009 р. наш університет став учасником програми "Сучасне програмне забезпечення університетам України», яку реалізує компанія ОЄІ_САМ (Великобританія). Це дозволило кафедрі інформаціміих технологій отримати шість найменувань ліцензійних програмних продуктів від ОЕІСАМ для включення в навчальний процес при підготовці бакалаврів за напрямом "Комп'ютерні науки».
Keywords: ТДАТУ; Агротаврія