Вдосконалення технологічної лінії переробки картоплі в умовах Токмацького району Запорізької області (19ХВД.12807551.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Іванов, Вячеслав Ігорович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення технологічної лінії переробки картоплі та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії переробки картоплі – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи технологічної лінії.У четвертому розділі роботи розроблені заходи з монтажу та експлуатації кожуроочисної машини. Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі технологічної лінії переробки картоплі). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
Keywords: картопля; переоснащення; технологія; вдосконалення; ефективність; підприємство; лінія