Щодо оцінки потенційної можливості застосування ресурсозберігаючих технологій на підприємствах молочного скотарства - Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2016)
UA: У статті дано оцінку потенційній можливості застосування ресурсозберігаючих технологій на підприємствах молочного скотарства. RU: В статье дана оценка потенциальной возможности применения ресурсосберегающих технологий на предприятиях молочного скотоводства. EN: In the article an estimation is given to potential possibility of application of resource technologies on the enterprises of the suckling cattle breeding.
Относительно оценки потенциальной возможности применения ресурсосберегающих технологий на предприятиях молочного скотоводства
In relation to estimation of potential possibility of application of resource technologies on enterprises of suckling cattle breeding
Keywords: виробництво сільськогосподарської продукції; молочне скотарство; ефективне застосування ресурсозберігаючих технологій; аграрний сектор; енергозбереження; технічний рівень; джерела енергії; ефективность використання нетрадиційних джерел; ресурсозберігаючі технології