Водне середовище як важливий компонент функціонування урболандшафту (на прикладі м. Мелітополь): пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Рудь, Віталій (ТДАТУ, 2021)
Найбільшого значення в житті та господарській діяльності людини мають прісні води, запаси яких далеко не обмежені. Нерівномірність розподілу запасу прісних вод на території та в часі, все більше їх використання і пов’язане з цим кількісне й якісне виснаження водних ресурсів міст і визначило тему дипломної роботи.
Keywords: вода; водне середовище; природа; урбосистема; прісні води