Облік витрат на виробництво продукції рослинництва: автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 - Костякова, Анна Анатоліївна; Kostyakova, Anna; Костякова, Анна Анатолиевна (Нац. наук. центр "Інститут аграрної економіки", 2010)
Посилення конкурентності в умовах глобального господарювання зумовлює необхідність оновлення інформаційного забезпечення системи управління діяльністю суб’єктів господарювання в такій специфічній галузі, як рослинництво, що сприятиме формуванню необхідної обліково-аналітичної інформації про витрати і контролю виконання управлінських рішень та оцінки їх ефективності. Важливого значення набуває врахування в обліку витрат техніко-економічних, технологічних, агробіологічних та агроекологічних особливостей, характерних рослинництву.
Keywords: облік витрат; продукція рослинництва; посилення конкурентності; глобальне господарювання; рослинництво; економічна сутність; вирощування продукції рослинництва