Патент на корисну модель № 32164 "Спосіб підготовки плодових овочів до зберігання - Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina (My University, 2008)
Відомий спосіб зберігання плодів, при якому як антиоксидант використовують 2,6-диметил-3,5-дикарбоетокси- 1,4-дигідропиридин (дилудін) в концентраціях 0,05...0,10мас.% при нормі витрати останнього 250...500г на 1000кг плодів [А.с. СРСР №886831, А 01 25/00, 1981, бюл. №45]
Keywords: спосіб зберігання рослинної сировини; обробка плодових овочів перед закладанням їх на зберігання