Удосконалення системи управління підприємством: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Шерстюк, Євген Вячеславович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою дипломного дослідження є визначення доцільності існуючих напрямів управління станом ТОВ «Мелітопольський Автогідроагрегат», що функціонує в умовах мінливого зовнішнього середовища, та обгрунтування рекомендацій щодо його покращання.
Keywords: управління підприємством; економічна теорія; кадрова політика; діалектичний метод наукового пізнання; факторний аналіз; система управління; методи і принципи управління