Аналіз пристроїв для очищення плоских решіт сортувальних і калібрувальних машин - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna (Мелітополь: ТДАТУ, 2008)
У статті наведено аналіз пристроїв для очищення плоских решіт сортувальнихі калібрувальних машин. Розроблено класифікацію очисників та визначено оптимальний спосіб очищення решіт калібрувального пристрою, що розроблюється
Keywords: очисники решіт; калібрування; посівний матеріал; інерційні очисники