Економічна соціалізація сучасного суспільства - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla; Верховод, І. (My University, 2021)
Економічна сфера відносин є дуже чуттєвою до змін, які відбуваються в суспільстві, з одного боку, а з іншого боку, може бути критерієм досягнутого рівня соціально–економічного розвитку суспільства. При цьому економічні відносини проявляються як об’єктивні зв’язки між людьми і групами з приводу розподілу, виробництва, обміну і споживання благ, в особливості продуктів праці (діяльності). У той же час відображення економічної реальності, участь в соціально–економічній активності по суті представляє собою найважливіший аспект життя людини.
Keywords: соціалізація; соціум; процес соціалізації; соціалізація економічних відносин; соціально–економічні відносини