Методика гексагонального моделювання як інструмент розвитку критичного мислення здобувачів освіти в умовах синхронного онлайн-навчання - Тараненко, Галина Григорівна; Демидова, Анастасія Олександрівна; Taranenko, Halyna; Demydova, Anastasiia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У статті обґрунтовано доцільність застосування методики гексагонального навчання як інструменту активізації пізнавальної діяльності здобувачів під час дистанційного навчання. Розкрито алгоритм використання цифрових шестикутників для систематизації знань та розвитку навичок критичного аналізу. Наведено приклади практичного застосування методу при підготовці фахівців з туризму та готельно-ресторанної справи. /// EN: The article substantiates the expediency of implementing the hexagonal learning methodology as a tool for activating the cognitive activity of higher education seekers in the context of distance learning. The algorithm for utilizing digital hexagons to systematize knowledge and develop critical analysis skills is disclosed. The study provides practical examples of the method’s application in the professional training of specialists in tourism and the hotel and restaurant business.
Methodology of hexagonal modeling as a tool for developing critical thinking of higher education seekers in synchronous online learning
Keywords: гексагональне моделювання; критичне мислення; синхронне навчання; дистанційна освіта; цифрові інструменти; туризм; hexagonal modeling; critical thinking; synchronous learning; distance education; digital tools; tourism