Зміни у власності та землекористуванні як основа розвитку ринку землі - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii (My University, 2008)
Метою статті є вивчення змін у власності та користуванні землею та характеристика їх впливу на ринок землі.
Keywords: власність; ринок землі; земельні відносини; землекористування