Механіко-технологічні процеси утилізації миючих розчинів цеху ремонту сільськогосподарської техніки - Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Парахін, Олександр Олександрович; Парахин, Александр Александрович; Parakhin, Oleksandr (НУБІП України, 2021)
Аналіз складу відпрацьованого миючого розчину дозволяє зробити висновок о доцільності його застосування в якості змазок для сталевих форм залізобетонних конструкцій.
Keywords: очищення стоків підприємств; методи утилізації; методи очищення стоків; масломісткі відходи; двигун; схема приготування мастила