Сучасні підходи до викладання навчального курсу «Фінансовий ринок» - Якушева, Інна Євгенівна; Якушева, Инна Евгеньевна; Yakusheva, Inna (ТДАТУ, 2021)
UK : Розглянути питання необхідності формування системи компетенцій з фінансових ринків сучасному фахівцю та обґрунтовані напрями удосконалення підходів в процесі викладання дисципліни. EN : To consider the question of the need to form a system of competencies in financial markets for a modern specialist and reasonable directions for improving approaches in the teaching of the discipline.
Modern approaches to the teaching of the training course «F inancial market»
Keywords: фінансовий ринок; демонстрація; візуалізація; кейси; financial market; demonstration; visualization; cases