Інформаційно-аналітичне забезпечення в умовах ризику та невизначеності - Шкіндер, Анастасія; Костякова, Анна Анатоліївна; Kostyakova, Anna (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В умовах посилення процесів інтеграції України до європейського економічного простору, зростання конкуренції на зовнішньому і внутрішньому ринках забезпечення фінансової стійкості, стабільності та безпеки суб’єктів господарювання безпосередньо залежить від рівня ефективності управління та здатності адаптації до нестабільного бізнессередовища. В сучасному світі бізнес, економіка та державне управління функціонують у швидкозмінному середовищі й інформаційно-аналітичне забезпечення відіграє ключову роль у прийнятті ефективних управлінських рішень.
Keywords: інформаційно-аналітичне забезпечення; цифровізація економіки; сучасна економіка