Методика визначення питомого опору фільтрування рідкого гною великої рогатої худоби - Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Роговий, В. Д. (My University, 2001)
Наведена методика визначення питомого опору фільтрування рідкого тою великої рогатої худоби з використанням воронки Бюхнера і пробивних металевих решіт.
Keywords: рідкий гній; тверда та рідка фракції; питомий опір; фільтрувальна перегородка