Карпуша Павло Павлович - Білокопитов, О. О. (My University, 2012)
Карпуша Павло Павлович – фахівець у галузі механізації сільського господарства. Доктор технічних наук (1973), професор (1974).
Keywords: фахівець у галузі механізації сільського господарства; доктор технічних наук