Сім кроків до мрії або подорож, що змінює життя - Шарова, Тетяна Михайлівна; Sharova, Tetiana (My University, 2025)
Євгенія Пірог – відома українська письменниця, яка своїми творами відкриває перед читачами нові грані дитячої та підліткової літератури. Повість «Сім дорослих днів» є продовженням книги «Тридцять перший меридіан» і розповідає про життя та подорожі п’ятнадцятирічного Петрика, хлопця, який, незважаючи на інвалідність, відкриває для себе світ, долає труднощі та знаходить нових друзів.
Keywords: сюжет; твір; поетикальні особливості роману