Grundwissen über Computerwelt: посібник з німецької мови - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia (ТДАТУ, 2013)
Посібник розроблений як для опрацювання на заняттях під керівництвом викладача, так і для самостійного вивчення.
Keywords: комп’ютерні науки; опрацювання оригінальних текстів; посібник; сфера інформаційних технологій; граматичні вправи