Розвиток підприємництва в регіоні - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (Однорог, 2019)
EN: The article observes the characteristics of small business in the Zaporozhye region in 2017. The analysis of statistical data of key indicators of small businesses and individual entrepreneurs on key indicators of small businesses. UK: У статті спостерігаються характеристики малого бізнесу в Запорізькій області у 2017 році. Аналіз статистичних даних основних показників малого бізнесу та окремих підприємців за ключовими показниками малого бізнесу.
Keywords: small businesses; individual entrepreneurs; entrepreneurship; performance; employers; sales; small business development; малий бізнес; індивідуальні підприємці; підприємництво; результативність