Кращі ідеї для малого бізнесу в Україні та світі - Бєкєтова, Г. О.; Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (My University, 2020)
Малий бізнес є невід'ємним елементом сучасної ринкової системи господарства, без якого економіка і суспільство в цілому не можуть нормально існувати і розвиватися. І тому наше дослідження зараз дуже актуальне. Якщо порівняти загальну кількість людей, зайнятих в секторі малого бізнесу з великим бізнесом, ви побачите, що відсоток зайнятості в малих підприємствах вище.
Keywords: малий бізнес; капітал; прибутки; малі підприємства