Акт обстеження обладнання ТКС (турбокомпресорної станції) та мокрого газоочищення (МГО) СПЦ-2 ПрАТ «Дніпроспецсталь» щодо технічної можливості застосування приладу електромагнітної обробки води «НуdroFLOW industrial (test)» - Бережецький, О. В.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Ваврикович, В. М.; Гончаров, Г. М.; Звягінцев, К. В.; Проценко, А. Ф.; Шилов, А. Н.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (My University, 2021)
Спеціалістами ТОВ «САВ КОМПЛЕКТ» в присутності представників ПрАТ «Дніпроспецсталь» 02.12.2021 р. та 14.12.2021 р. було обстежено обладнання ТКС (турбокомпресорної станції) та мокрого газоочищення (МГО) СПЦ-2 ПрАТ «Дніпроспецсталь» щодо можливості застосування приладу електромагнітної обробки води «НуdroFLOW industrial (test)» та визначення можливих місць монтажу приладу електромагнітної обробки води з метою проведения виробничих випробувань.
Keywords: робота турбокомпресора; мокре газоочищення; монтаж приладу НуdroFLOW; турбокомпресорна станція