Механіко-технологічні основи функціонування ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва: автореф. дис. - Кувачов, Володимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь, ТДАТУ, 2021)
UK: Дисертацію присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності роботи ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва шляхом розроблення і впровадження механіко-технологічних основ їх функціонування в умовах колійної системи землеробства. Використання ширококолійних засобів механізації в умовах колійної системи землеробства характеризується високими потенційними техніко-експлуатаційними та технологічними властивостями, що дозволяє суттєво підвищити ефективність сільськогосподарського виробництва в процесах обробітку ґрунту і догляду за культурними рослинами .//////////////////////////////////////////// EN: Dissertation for the scientific degree of the doctor of technical sciences in the specialty 05.05.11 «Machines and means of mechanization of agricultural production» (13 – Mechanical engineering). – Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University, Melitopol, 2021. The dissertation is devoted to the solution of the actual problem of improvement of technical and operational indicators of work of specialized wide-track means of mechanization agricultural production by development and introduction of fundamental theoretical bases of their functioning and use in controlled traffic farming.
автореферат дисертації на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : спеціальність 05.05.11 - машини і засоби механізації с.-г. виробництва
Keywords: ширококолійний агрозасіб, колійна система землеробства, по стійна технологічна колія, математичне моделювання, амплітудна і ,; фазова частотні характеристики; колійна система землеробства; постійна технологічна колія; математичне моделювання; wide-track agricultural means; controlled traffic farming; permanent technological track; amplitude and phase frequency characteristics