Туристична галузь України після війни: проблеми і перспективи відновлення. - Завадських, Ганна Миколаївна (Харків, 2023)
Для відновлення позиції України на післявоєнному міжнародному ринку туристичних послуг, туристичні підприємства повинні знайти нові способи реклами та продажу своїх продуктів і послуг. Одним із них є створення системи раціональних взаємозв‘язків для вирішення певних планових завдань. Правильна їх інтеграція дозволить забезпечити синергетичні зв‘язки та посилити дії один одного. На шляху повоєнного відновлення сфери туризму в Україні доцільно також врахувати досвід інших країн, які теж були у кризових ситуаціях, економіка яких, і сфера туризму зокрема, була зруйнована через війну, і тепер успішно розвиваються, насамперед у сфері туризму.
Keywords: міжнародний ринокк туристичних послуг; нові способи реклами; продаж туристичних послуг